Нашите консултанти

 • извън линия
  Мартина Недялкова
  Помощ от оператор
 • извън линия
  Симеон Василев
  Support Agent
 • извън линия
  Тихомир Тошев
  Support Agent

В момента няма онлайн консултанти

Моля запишете Вашия въпрос, попълнете име и e-mail адрес, и ние ще се постараем да отговорим възможно най-бързо!

Имам собствена фирма от 10 години. Занимава се с продажба на цветя, но е на минимална печалба. Решил съм да опитам в друга сфера и искам да закупя малко разработено заведение на цена до 50 000 лева. Искам да разбера, в случай че харесам заведение, ще мога ли да изтегля кредит?

Тъй като фирмата Ви е на минимална печалба е много вероятно да не Ви отпуснат кредит. Най-добре е да се консултирате със счетоводителя си, да представите данъчна декларация за изминалата 2013 година и тогава консултантите на www.creditpoint.bg ще могат да Ви посъветват нещо по-конкретно.

Искам да знам дали мога да изчисля кредитният си рейтинг на база минали кредити. Обмислям догодина да купувам жилище и искам да знам дали е възможно да ми отпуснат жилищен кредит с това ми кредитно досие.

Не е възможно да изчислите кредитния си рейтинг на база минали кредити. Кредитният рейтинг се изчислява към момента. Когато решите да теглите жилищен кредит, консултантите на www.creditpoint.bg могат да преговарят с банките в България за предварителното Ви одобрение.