Кредит Без Доказване на Доход

Взимането на кредити без доказване на доход звучи доста примамливо. Това е относително нова за България практика. Можете да изтеглите кредит срещу лична карта както от банкова, така и от небанкова финансова институция. Добре е обаче да знаете какви са общите условия, при които се отпускат подобни кредити или поне най-важните от тях:

Обикновено кредити без доказване на доход са с по-висока лихва. Банковите такси за обслужването им също са значително увеличени.

Потърсете съвет от независим финансов специалист преди да вземете решение. Тегленето на кредит срещу лична карта вече е много лесно и става бързо. Използвайте времето си, за да откриете друг, по-изгоден начин за финансиране на плановете си. Експертите от Кредит пойн с удоволствие ще ви консултират и ще ви помогнат в това начинание.

В случай, че няма по-добър вариант от този – кредит срещу лична карта – екипът на КредитПойнт ще ви помогне да изберете възможно най-изгодните условия към момента. На по-късен етап, отново със съдействието на кредитен консултант, вероятно ще можете да го префоматирате в кредит с доказване на доходи, което ще ви осигури доста по-изгодни условия при връщането му.

Не губете време, свържете се с консултант на КредитПойнт веднага!