Вили Тихомир Симо Радостина Теодосий Божидар
За нас

КредитПойнт ООД е съвместно дружество на Кредит център ООД – най-големият кредитен консултант в България и „БГ Лийдс” ООД.

Използвахме опита, натрупан през годините, за да създадем едно уникално място в интернет пространството, което да ви помогне да се ориентирате в многообразието от кредитни продукти на пазара, като направите най-добрия избор на финансов продукт – този, който ще отговори най-пълно на нуждите ви и ще бъде съобразен с възможностите ви да го обслужвате през годините.

Независимо дали ви трябва кредитна карта, потребителски или ипотечен кредит, това е финансова сделка, свързана с определени разходи и дългосрочно обвързване с финансова институция в променяща се пазарна среда.

Когато сте взели правилното решение при избора на кредитен продукт, в дългосрочен план имате сигурността и спокойствието не само че ще обслужвате задължението си, но и че сте направили изгодна сделка, която ви е решила даден житейски казус.

Най-голямото предимство на www.creditpoint.bg е, че е винаги близо до вас – в офиса ви, вкъщи, на таблета или смартфона ви. Ще можете да направите нужните ви изчисления или да зададете директно въпросите си на нашите онлайн консултанти.

Тихомир Тошев
управител на Кредит Център
Тихомир Тошев
Управител на КредитПойнт, създател на Кредитцентър, с опит в кредитните консултации повече от 7 години, един от водещите анализатори на кредитния пазар у нас със специализации в областта на финансите, недвижимите имоти, оценителската дейност и управлението на проекти.
Симеон Василев
кредитен консултант
Симеон Василев
Кредитен консултант с повече от 5 години опит в директната работа с клиенти, търсещи банково кредитиране. Управлява клиентски портфейл от над 15 000 000 лева – потребителско, ипотечно и фирмено кредитиране.
Божидар Борисов
Senior Developer & Server Admin
Божидар Борисов
Програмист със сериозен опит в уеб технологиите. Развива и поддържа множество проекти, реализирани с най-съвременните програмни технологии. Успешно съвместява сървърната администрация и уеб програмирането.
Радостина Дургова
кредитен консултант
Радостина Дургова
Кредитен консултант със 7-годишен опит в областта на банковото и небанковото финансиране. Управлява клиентски портфейл от над 25 000 000 лева потребителско и ипотечно кредитиране.
Виолета Василева
кредитен консултант
Виолета Василева
Мениджър кредитиране - с добър опит в банковата сфера, организацията и развитието на кредитното консултиране, поддържането на връзки с финансовите институции в България и управлението на мрежа от кредитни консултанти в цялата страна.
Теодосий Теодосиев
Технически директор
Теодосий Теодосиев
Теодосий е Технически директор на Creditpoint.bg . Участвал е в създаването и разработването на няколко онлайн финансови проекта, отличени с награди в България. Отличен е и с първо място на международен хай-тек конкурс във Виена .